Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

uitspraak vertalen naar wolof

  • Ed

    Wie kan de uitspraak “er is altijd iemand die aan je denkt en van je houd” vertalen naar wolof.

    Alvast bedankt,

    Ed

  • frank

    hoi ed, ik heb wel een mooie site waar een wolof woordenboek instaat, wolof engels en ook zelfs grammatica. ik weet niet of je er zover in wil duiken???????

    grtn frank

  • Sopi

    Met dank aan mn man: bess bou ne amna kou ley beugue te di la xalat (je zegt het volgens de uitspraak andersom, dus eerst van wie je houdt, en daarna aan wie je denkt).

    Groeten, Sophie.

  • Summit Works Vertalingen

    Vertaalbureau Maastricht - Afrikaans

    Wat kunnen wij voor u betekenen?

    1 Summit Works Vertalingen / Communicatie biedt vertalingen in vrijwel alle combinaties. Vertalen van het Nederlands naar Arabisch, van Grieks naar Japans, bij ons is het allemaal mogelijk!

    2 Snelheid van handelen en kwaliteit staat bij ons centraal. Doorgaans vertalen wij 3000-4000 woorden per dag. Wanneer u uw document toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing.

    3 Als vertaalbureau streven wij naar een duurzame relatie met al onze klanten. Dit komt voort uit onze overtuiging dat een perfecte vertaling alleen tot stand kan komen in samenwerking met de klant.

    4 Summit Works Vertalingen / Communicatie hanteert een zeer scherpe tariefstelling; wij beschikken over een groot netwerk van vertalers en hebben als gevolg een sterke concurrentiepositie.

    5 Wij doen graag zaken met u. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u en uw organisatie in contact.

  • Chantal Cuypers

    Hey Frank, ik zou heel graag die site willen bezoeken. Grtjs, Chantal

  • frankg

    hallo chantal, deze twee links geven de sites, als je een klein beetje bekend met wollof bent van wege de uitspraak kun je er best een aantal dingen van gebruiken.

    geschreven stelt wollof niet zoveel voor, ieder doet dat min of meer foenetisch, als je een geschreven zin laat zien, komt er meestal iets anders dan je verwacht.

    toch ga je dingen herkennen :)

    succes ermee, grt

    http://www.africanculture.dk/gambia/ftp/wolfgram.pdf

    http://www.africanculture.dk/gambia/ftp/wollof.pdf